Ede

Edét mindenki kedveli. Ede szorgalmasan és fáradhatlanul dolgozik – mindegy, hogy feladatai a Rába partjára vagy az iráni sivatagba szólítják. Kitartása és teherbírása példamutató. Legyél Te is olyan, mint Ede!

Követem a példáját!

Tulipánszállító

Nemcsak tulipánt, hanem többek között akár fapapucsokat, szélmalom-alkatrészeket, kerékpárokat és zsiliprendszerek komponenseit is megbízhatóan eljuttatja a célállomásra. Ez is szerepet játszhat abban, hogy több mint egy évtizede holland kamionok a legnépszerűbbek a magyar piacon is.

Nem szélmalomharc, engem meggyőzőtt

Biodinamikus tartányos

Nehéz elhinni, hogy a jövő még ennél is tarkább lehet: Luigi bácsi leírhatatlanul különleges képzelettel rendelkezett – hálás lehet neki a világ, hogy ezt ő formákba is tudta önteni. Az általa megalkotott biodinamikus formai nyelvezetnek nem sok párját találjuk sem az iparban, sem az építészetben…

Engem elvarázsolt a formavilága

Első osztályú

Egy generáció tanult meg szeretni a segítségével, a béke és a megértés szimbólumaként szolgált emberek millióinak. Másrészről pedig első osztályú utazójármű – amennyiben nem sietsz különösebben. Cserébe mindenhol örömmel és integetve fogadnak majd, neked pedig bőven lesz időd az ablakok előtt elsuhanó elegáns kecsességgel elhaladó táj varázsának minden cseppjét mélyen magadba szívni.

Három színből választhatok? Mutasd mindet!

Nem jó, de nem is tragikus

Gyatlov főmérnök-helyettes kijelentését a felkapott sorozat írói félreérthették. Nyilván nem a katasztrófára vonatkozott eredetileg, hanem az uljanovszki csodákra. Szibéria úttalan útjain is elboldogulnak, és még akkor is üzemelnek, amikor a jegesmedvék is felhúznak még egy réteget magukra. Ám egyúttal egy 50 vagonos tehervonatnál is lassabban állnak meg és a komfort szó jelentését még a párttitkár elvtárs sem tudta elmagyarázni nekik. Röviden: nem jó, de nem is tragikus.

Sugárzóan menő akarok lenni én is!

Északi idill

A környék még csendes, nem ébredt fel álmából. Nincs is szebb, mint a frissen lehullott hóban megtett első méterek! Nyilván odakint sem lehet rossz, de azért Te inkább a varázslatosan duruzsoló V8-ast és a fűtött fülkét választod a csizma és a kabát helyett. Bölcs döntés.

Belső békét szeretnék én is

Veszélyes környék

Te nem vagy idevalósi, ugye? Tudhattad volna, hogy ezen a környéken nem hagyhatod felügyelet nélkül a járgányodat. Örülj neki, hogy nem vitték el a négy kerekét, csak az ablakot törték be. Most már bánod, hogy nem törhetetlen üvegekkel rendelted, mi? Ne viccelj, ez a törhetetlen?! Ugye mindig első osztályon utazol a hájpvonaton?

Hájpvonat, hájpvonat!

Magyar szárnyalók

Régen minden jobb volt! Ma már mindkettő a múlté: a nemzeti buszgyártás sem régi fényében tündököl, hazai légitársaság pedig már csak az emlékeinkben létezik. Ám egykor büszkén húztuk ki mellkasunkat bármelyik név hallatán, hiszen magasan szárnyaltak vagy szó szerint is vagy az autóbuszok nemzetközi elismertsége tekintetében. Akikben ma is élénken élnek ezek az emlékek, büszkén hordozhatják ezt most is a mellkasukon, hogy az egész világ tudtára adják: a legjobb a magyar!

Én is a felhők közé vágyódom

Lapozd végig fönti ízelítőnket vagy nézd meg a teljes kínálatot lent!

Mindegy, hogy a modern kamionokért vagy a veterán buszokért lelkesedsz, nálunk biztosan találsz kedvedre való mintát! Mutasd meg a világnak, hogy melyik a legmenőbb járgány. Vagy csak feszíts büszkén a tükör előtt otthon. A haszonjárművek szeretete nem ismer korlátokat!