Rólunk

Végignézted a teljes kínálatunkat, ugye? Akkor már bizonyára látod, hogy valamelyest kedveljük a járműveket. Azt is talán sejtheted, hogy megelégeltük, hogy közel és távol nem nagyon találni olyan átfogó kínálattal rendelkező pólóboltot, amely igazán igényes és egyedi grafikákat kínál kedvenc témánkban. Mára a menő járgányok iránti rajongás – többek között három középkorú angol úr tévésorozata és a videómegosztókon folyamatosan dőlő tartalmak miatt – társadalmilag is elfogadottá, büszkén vállalhatóvá vált. Szerintünk ennek megfelelő kifejezésére nem elegendőek az internetről lemásolt minták. Miért kellene egy tucatpoénnal díszített ruhadarabbal beérnünk ha inkább hordozhatnánk a kedvenc masináinkat is a mellkasunkon?!

A céget hárman alapítottuk, mindhárman különböző járművek iránt rajongunk szűnni nem akaró lelkesedéssel. Értjük és megértjük, hogy mindenkit más és más fog meg az úszó, repülő és guruló csodákban. igyekszünk is ezért minél több különböző szemléletet megjeleníteni termékeinkben. Egységes álláspontunk azonban, hogy nincsen olyan, amiért ne lehetne bolondulni – mindenkinek szíve joga, hogy bármilyen motorizált masinát szeressen. 

Repülők, helikopterek, hajók és motorcsónakok. Robogók, motorok, trike-ok. Személyautók, versenygépek. Haszonjárművek minden mennyiségben, a pickupoktól a kamionokig. Mindegy, hogy melyik országban és melyik évben gyártották, ha szereted a menő masinát, nálunk otthon érezheted magad.

 

Nice Ride – töltsd fel a ruhatáradat

Kapcsolat